Algemeen dagblad

door | aug 15, 2018 | Artikelen | 0 Reacties

 

Interview Algemeen Dagblad

Als je de krant zomaar spontaan een mailtje over het verhaal achter je bedrijf stuurt, hoop je in eerste instantie natuurlijk dat de journalist in kwestie daar een artikel over schrijft. Dus we waren ongelooflijk blij, toen we – per ommegaande – een positieve reactie kregen en uitgenodigd werden voor een interview! Wat ons echter het aller-blijst maakte, was dat ook het verhaal achter ons bedrijf door de journaliste werd opgepikt. Sterker nog, het werd een interview van Rotterdammer tot Rotterdammer, waarbij zij vertelde dat haar kindje per se geboren moest worden in een Rotterdamse kliniek, zodat de geboorteplaats op de geboorte-akte ‘Rotterdam’ zou luiden.

 

 

Er is niks anders dan Rotterdam

En ja, over dat verhaal achter ons bedrijf. Natuurlijk: onze sieraden zijn stoer en van hoge kwaliteit en je kunt er mee onderstrepen hoe Rotterdams jij je van binnen voelt. Maar onze Stadsjuwelen willen ook een positieve reminder zijn om altijd trouw aan jezelf te blijven. Om jezelf te blijven herinneren aan je roots en aan waar jij voor staat. In tijden waarin mensen om je heen van alles van je willen en verwachten en waarin je misschien wel eens letterlijk de weg ‘kwijt’ raakt, is daar altijd je stad, die blijft waar ze is. Jouw stad vergeet jou nooit.

 

Artikel in het algemeen dagblad over stadsjuwelen

Even op de foto klikken voor een grote versie!

Heren collectie

In onze herencollectie vind je onze bestseller De Kuip, maar ook strakke modellen als de Coolsingel en Hofplein. Wat is jouw juweel van de stad?

Dames collectie

In onze damescollectie vind je modellen vernoemd naar wijken als Zestienhoven en Overschie, maar ook straten als Aert van Nes en Lijnbaan.

0 reacties

Recente blogs

Producten