Contact

Vul onderstaand contactformulier in om ons een mailtje te sturen met je vraag. We proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Bekijk veelgestelde vragen

Hoofdkantoor Stadsjuwelen

Bas Paauwestraat 22
3077 MP Rotterdam
[email protected]

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Suggesties

​Wij geven je graag de best denkbare service en daarom waarderen wij het enorm als je suggesties hebt die deze service kunnen verbeteren. Maar uiteraard zijn ook jouw ideeën over onze producten of andere opmerkingen die je met ons wilt delen over jouw Stadsjuwelen-ervaring meer dan welkom. Stuur ons een email via het contactformulier.

Klachten

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de wereld van Stadsjuwelen jouw leven verrijkt met mooie ervaringen en producten. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben over één van onze producten of diensten dan willen wij dat natuurlijk zo snel mogelijk weten zodat we adequaat kunnen reageren. Heb je een klacht stuur dan een mail  naar onze klantenservice en je hebt binnen 5 werkdagen antwoord.

Bezorgen

Levertijd

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Bestel je voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling binnen 10 werkdagen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling binnen 12 werkdagen thuisbezorgd. Met uitzondering van feestdagen.

Kies een ander afleveradres

Als je je bestelling naar een ander adres wilt laten versturen omdat je niet thuis bent of omdat je bestelling een cadeau is, vul dit adres dan in tijdens het afrekenen. Je ontvangt de factuur op het opgegeven e-mailadres en het pakketje wordt naar het gekozen afleveradres gestuurd. Als je iemand een cadeau stuurt, kun je ook kiezen voor de optie om het product tegen een kleine betaling te laten inpakken.

Betaalmethodes

Welke opties bieden wij?

Betalen willen we ook graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom kun je op verschillende manieren afrekenen bij Stadsjuwelen:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Apple Pay

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

Ruilen & Retourneren

30 dagen bedenktijd

Ben je niet tevreden over het product of de levering? Stuur het product dan binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden gratis terug. Graag wel in originele staat en verpakking. Neem voordat je het product en/of bestelling retour zendt wel eerst even contact met ons op, wij helpen je graag verder! Deze 30 dagen retourservice vormt geen beperking op het wettelijke herroepingsrecht (ontbindingsrecht). Zie daarvoor het kopje: “herroepingsrecht”. Je kunt ook via de wettelijke procedure producten retourneren, maar onze eigen service is gemakkelijker.

Binnen hoeveel dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (moment dat wij op de hoogte zijn gesteld dat je iets wilt retourneren) zullen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten terug zijn gestuurd (naar gelang welk moment eerder valt). Hoe je het aankoopbedrag terugontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode. Via de oorspronkelijke methode wordt er ook terugbetaald.

Jouw stad, jouw thuis.
Jouw Stadsjuwelen.

Iedereen heeft het wel eens druk. Je familie, je vrienden, je collega’s, je klanten willen van alles van je en je doet hard je best om vooral niemand teleur te stellen. Onze Stadsjuwelen zijn voor jou. Opdat je nooit vergeet wie je was, toen je geboren werd in die ene stad. Lang voordat anderen van alles van je wensten, eisten of verlangden. En natuurlijk ook als eerbetoon aan de stad waar jouw verhaal begon.