Elk sieraad vertelt een verhaal. Jouw verhaal.

door | aug 6, 2020 | Artikelen | 0 Reacties

Elk sieraad vertelt een verhaal. Jouw verhaal.

Via onze juwelen willen we je helpen om dicht bij jezelf te blijven. Door onze juwelen te dragen, word je herinnerd aan wie je was toen je werd geboren. Jij. Puur natuur. Puur Rotterdams. Zonder dat iemand ook nog maar iets van je wilde of iets van je vond. Als een nieuw verhaal dat nog wacht om te worden verteld. 

Trouw blijven aan jezelf

In drukke tijden kun je voor situaties komen te staan die je ver van jezelf brengen. Je familie, vrienden of collega’s verwachten net even wat meer tijd dan je kunt missen of net even wat meer aandacht dan je kunt geven. Soms doe of zeg je dan dingen die helemaal niet bij je passen om toch maar aan die verwachtingen te voldoen. Je gaat over je eigen grenzen heen en als je niet uitkijkt, ben je op een gegeven moment gewoon jezelf niet meer. 

Trouw blijven aan jezelf is niet altijd even makkelijk. Dat weet ik met mijn jarenlange ervaring als coach maar al te goed. In mijn coachingspraktijk zag ik ze vaak: mensen die van koers afraken door stress van werk, relatie of anderszins. En toch is trouw blijven aan jezelf wel zo’n beetje het allerbelangrijkste dat er is. Als je jezelf te lang uit het oog verliest, gaat dat ten koste van je persoonlijke welzijn of gezondheid. Daarom is dat precies waar Stadsjuwelen voor staat: trouw blijven aan jezelf, ondanks alle drukte om je heen en ondanks alle eisen, wensen en verwachtingen van anderen.    

Rotterdam, jouw thuis

Misschien ga jij in de toekomst, net als ikzelf, opnieuw dingen doen of zeggen die achteraf gezien helemaal niet bij je passen. Dat kan. Maar kijk af en toe even goed naar je prachtige stadsjuweel en bedenk dan dat waar je ook bent, met wie je ook bent en wat of wie je ook maar van je stuk brengt: Rotterdam kent jou als geen ander. In Rotterdam kom je altijd thuis. Rotterdam vergeet jouw nooit.

Kluisbazin Stadsjuwelen

Heren collectie

In onze herencollectie vind je onze bestseller De Kuip, maar ook strakke modellen als de Coolsingel en Hofplein. Wat is jouw juweel van de stad?

Dames collectie

In onze damescollectie vind je modellen vernoemd naar wijken als Zestienhoven en Overschie, maar ook straten als Aert van Nes en Lijnbaan.

0 reacties

Recente blogs

Producten