Lijn IM (In Mente)

Op aanvraag zijn onze hippe, stoere zilveren 010-armbanden ook leverbaar met een zogenaamde askamer. In deze askamer kun je wat as van een overleden dierbare doen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een haarlokje of een stukje papier met daarop het handschrift van je overleden dierbare in doen.

Persoonlijke afspraak

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je contactgegevens naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken en om een persoonlijke afspraak te maken om mogelijke modellen te bekijken en te passen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat je een dergelijk gedenksierraad niet ‘zomaar’ online aanschaft.

In Mente

Onze assieradenlijn hebben niet voor niets de naam In Mente gekregen. In Mente betekent ‘In gedachten.’ Onze assieraden zijn op het eerste gezicht ‘gewone’ stoere zilveren 010-armbanden, maar aan de binnenkant van de pols bevindt zich een askamertje, dat niet direct voor iedereen zichtbaar hoeft te zijn. Jouw dierbare en jij blijven zo voor altijd in gedachten verbonden.