Ons verhaal

'Oost west, thuis best.'

Jouw stad vergeet jou nooit

Al jarenlang komen wij al reizend op de mooiste en meest bijzondere plekken.

Onderweg ontmoetten we honderden mensen. In strandtentjes, in koffiebarretjes, in eettentjes, in hotellobby’s. En na een tijdje begon ons iets op te vallen. Altijd kwam er die ene vraag: ‘En… waar komen jullie vandaan?’. Als wij dan enthousiast vertelden over Rotterdam (onze hometown), vertelden zij enthousiast over hun geboortestad of over de plek die zij als hun ‘thuis’ beschouwden.

 Het lijkt erop, dat mensen – waarnaar ze ook onderweg zijn – nooit vergeten waar ze vandáán komen. Die gedachte aan ‘thuis’ geeft rust en vertrouwen.

Precies dat fijne gevoel van rust en vertrouwdheid willen we jou ook geven via onze Stadsjuwelen-sieraden. Je kunt de hele wereld bereizen, maar de stad waar je bent opgegroeid of de stad waar je je mooiste herinneringen hebt gemaakt, vergeet jou nooit.

 

Rotterdam: ons thuis

Wij voelen ons thuis op veel plekken in de wereld, maar in Rotterdam voelen wij ons het meest ‘thuis’. Vanuit die gedachte hebben we in eerste instantie de Lijn Rotterdam ontwikkeld. Inmiddels hebben we onze collectie uitgebreid, zodat ook mensen met een hart voor een andere stad - door het dragen van een stadsjuweel - kunnen terugdenken aan de stad waar hun roots liggen.

Lijn Rotterdam

Voor elke geboren en getogen Rotterdammer voelt de stad Rotterdam als thuiskomen. De band met de stad waar je geboren of getogen bent, vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden met de citycode van de stad waar jij je helemaal ‘thuis’ voelt. Draag je 010.-sieraad. Als eerbetoon aan je roots en als een reminder aan wie je bent, ongeacht wat anderen van je willen. Als een herinnering aan ‘thuis’, waar ter wereld je ook bent.

Dames collectie

In onze damescollectie vind je modellen vernoemd naar wijken als Zestienhoven en Overschie, maar ook straten als Aert van Nes en Lijnbaan.

Heren collectie

In onze herencollectie vind je onze bestseller De Kuip, maar ook strakke modellen als de Coolsingel en Hofplein. Wat is jouw juweel van de stad?

Kinder collectie

In onze kindercollectie vind je bijvoorbeeld de Blaak en de Erasmus in kindermaten. Want zo vader, zo zoon; zo moeder, zo dochter. Niet dan? 

Combi collectie

In onze combideals vind je verschillende sieraden gebundeld. Zo vind je bijvoorbeeld de armband Casper voor een ouder en kind als combideal. Wel zijn fijn!