Temptation Island Vips in Rotterdam

door | nov 13, 2019 | Artikelen | 0 Reacties

Temptation Island Vips in Rotterdam

Een goudgeel strand, een kristalheldere zee, een strakblauwe lucht, mooie mensen, spannende verleiding…. Nee, we hebben het niet over Rotterdam. Al is het hier ook best spannend en lopen hier statistisch gesproken de meeste mooie mensen rond (bron: eigen onderzoek). Vandaag zijn we in zomerse, zwoele sferen, want we hebben een afspraak met Shirley Cramer, julliewetenwel: die hele mooie Rotterdamse dame uit Temptation Island Vips!

Shirley & Stadsjuwelen

Shirley is een vriendin van een zoon van kennisen (ja, zo gaat dat…) en vindt het wel leuk om een beetje reclame voor ons te maken. Dat is natuurlijk supertof, want Shirley is nog steeds woonachtig in Rotterdam en in doen en laten op en top Rotterdamse (what you see is what you get). Voor Stadsjuwelen dus een hele leuke en passende manier om extra aandacht te genereren voor onze 010.-armbanden en -ringen.

 

Rotterdam is rauw, Rotterdam is echt

Onder het genot van een kopje koffie (bakkie pleur in goed Rotterdams) hebben we het over hoe die reclame er dan uit kan komen te zien. Een professionele fotosessie met huisfotograaf Marco Meeuwsen, met de juwelen om haar pols en op een mooi plekje in Rotterdam natuurlijk. Stiekem hebben wij echter ook een bijzonder idee’tje. Voorzichtig leggen wij het voor. Zou het niet héél gaaf zijn als Shirley zonder make-up op de foto zou gaan – dus net zo rauw en echt als Rotterdam? En eigenlijk zonder mitsen of maren zegt ze ‘ja’. Wat een dame, wat een lef.

Doen wat je zegt in plaats van zeggen wat je doet

We plannen de shoot in en duimen voor mooi weer. Dan is het afwachten. Na een paar dagen is het zover. De foto’s van Shirley zijn klaar en komen via onze digitale brievenbus binnen. En inderdaad. Zonder make-up. Rauw en echt. Wow. Wat is ze mooi. En ja: dat is óók Rotterdam: hier zeggen we niet wat we doen, hier doen we wat we zeggen. We zijn supertrots op onze nieuwe ambassadeur en hartstikke blij met de reclame. Thanks Shirley. You rock!

Heren collectie

In onze herencollectie vind je onze bestseller De Kuip, maar ook strakke modellen als de Coolsingel en Hofplein. Wat is jouw juweel van de stad?

Dames collectie

In onze damescollectie vind je modellen vernoemd naar wijken als Zestienhoven en Overschie, maar ook straten als Aert van Nes en Lijnbaan.

0 reacties

Recente blogs

Producten